Hälytysosasto

Harjoitukset tiistaisin kello 18:00.

Palokuntatoiminta on antoisaa yhdessäoloa ja fyysisesti vaativaa toimintaa. Se on hälytyksen tapahtuessa myös haasteellista ja monipuolista työtä. Se vaatii hyvää kuntoa, rohkeutta ja valmiuksia tositoimiin.

Liity joukkoon! Me tarjoamme käyttöösi toiminnan vaatimat työvälineet ja asianmukaisen varustuksen. Annamme myös toiminnan tarvitseman erikoiskoulutuksen.


Nuoriso-osasto
Harjoitukset keskiviikkoisin klo 18:00.

Nuoriso-osaston harjoituksissa opetellaan palo- ja pelastusalan taitoja ja elämälle tärkeitä sosiaalisia tietoja ja taitoja. Lisäksi toiminnassa kannustetaan terveellisiin elämäntapoihin ja opitaan vastuuntuntoisiksi kansalaisiksi.
Nuoriso-osaston harjoitukset alkavat 3.2.21.
Hae mukaan toimintaan!
Nuoriso-osasto info
email: nuoriso-osasto@friherrsinvpk.fi

Naisosasto

Naiset osallistuvat palokunnissa kaikkiin tehtäviin. Perinteistä palokuntanaisten toimintaa on ollut ja on edelleen muonitus ja muu huoltotoiminta. Hälytysmuonitus on nopeaa ruoka- ja juomahuoltoa suurpaloissa, onnettomuuksissa ja etsinnöissä. Joukkomuonitusta tehdään palokuntaleireillä ja erilaisissa tapahtumissa.

Veteraani-osasto

Veteraanitoiminnan tarkoituksena on herättää ja edistää myönteistä suhtautumista palo- ja pelastustoimintaan sekä vaalia palokuntahenkeä ja perinteitä. Veteraanit pitävät yllä palokunnan toimintaa ja avustavat muita osastoja.

www.friherrsinvpk.fi, © Friherrs VPK Ry